MTV ARChívum

139787. September 27. Thursday, Andrea, Ilma

Mai ajánlat: ne feledjük a kiváló rostélyost

Mit főzzünk ma? - Egy igazi egyszerű, magyar recept vacsorára

Paprikáskrumpli, ahogy a Mit főzzünk ma? konyhájában készül

» részletek

Főzőolimpiára mennek a magyar katonák

A feladat két részből áll: először hétnapi, háromfogásos menüket kell készíteni, ebből egyet választanak ki, a második körben ezt 150 személyre kell elkészíteni

» részletek

40 millió forintos beruházás Monostorapátiban

Gyártó és tároló kapacitásait bővítette a Montivíz

» részletek

Tud főzni vagy nem tud főzni? Ez itt a kérdés

A címben megfogalmazott kérdést Kembe Sorel tette fel

» részletek

Mustáros-hagymás flekken, sült cukkinivel és fóliás burgonyával

Igazi nyári fogás

» részletek

Rántotta királyrákkal, aszalt paradicsommal; mentás citruslimonádé

Jó étvágyat!

» részletek

Pacalpörkölt főtt burgonyával

A magyar konyha egyik legjellegzetesebb étele

» részletek

Fehérborban főtt feketekagyló, paradicsomos bruschetta

Igazi mediterrán ízek!

» részletek

Grillezett nyúlgerinc kaprimártással és zsemlegombóccal

Ehhez a különleges ételhez jó étvágyat kívánunk!

» részletek

Citromos-chilis csirkecombok, fokhagymás spagettivel

Izgalmas ízek a konyhában

» részletek

Fehérspárga hollandi vagy bearni mártással

A szezon egyik különlegessége

» részletek

Vadkacsamell mandulakéregben sütve, grillezett szalmazöldségekkel

Egy kiváló étel a különleges napokra

» részletek

Vasalt csirkecomb grillezett zöldségekkel

Színes zöldségköret egy fantasztikusan szaftos csirkéhez

» részletek

Grillezett pisztráng chilis mangósalsával és salátával

Igazi nyári étel Harsányi Leventével

» részletek

Karalábéfőzelék kaprosan, borjúhúspogácsával

Egy szokványos étel kicsit másképp Balázs Klárival és Korda Györggyel

» részletek

Vörösbabból és gombából készült burger tzatzikivel

Kitűnő vegetáriánus étel, a görög konyhából merítve

» részletek

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Izgalmas és egzotikus étel

» részletek

Aszalt szilvával töltött pulykamell, mazsolás rizzsel

Jó étvágyat!

» részletek

Bélszínszendvics sajttal, ruccolával, hagymával és csípős mustárral, valamint ráadásként eperturmix

Gyors, egyszerű és nagyon finom

» részletek

Palacsintakorong forró eperrel és porcukorral

Az eper szezon elején egy igazi csemege

» részletek

Tiramisu, keserű kakaóval

Igazi olasz édesség ínyenceknek

» részletek

Serpenyős sertéskaraj gyöngyhagymás füstölt szalonnás kelkáposztával

Jó étvágyat!

» részletek

Spagetti garnélával, ruccolával paradicsomosan

Mediterrán ízek a mai fogásban

» részletek

Harcsapaprikás, túrós csuszával

Tradícionális magyar étel, ne hagyják ki!

» részletek

Grillezett lazacfilé, parajos "selyemkendővel"

Izgalmas ízek keverednek ebben a különleges ételben

» részletek

Fűszeres csirkenyárs, roquefortos friss salátával

A kerti partik egyik kedvence lehet ez az étel

» részletek

Óriás bécsi szelet sertésszűzből, majonézes burgonyasalátával

Egyszerű és finom

» részletek

Pirított pulykamáj, lecsósan, lapon sült burgonyával

Igazán magyaros ízek

» részletek

Halfilé sűrű kókusztejben

Valódi csemege! Erika azt kérte Pistitől, mutasson neki valami egzotikusat, valami érdekeset. Szokatlan, de nagyon kellemes!

» részletek

Kacsamáj bundás kalácson, mézes vörösbormártással

A kacsamáj ma már extra étel, de jó recepttel hétköznapivá válhat: ehhez ad ma Pisti segítséget. Érdemes külön odafigyelni a mártásra is, mert az sem mindennapi!

» részletek

Pulykamell roquefortos dióval töltve, rizlingmártással

Pisti és Zoli úgy döntöttek, ma töltenek. Különleges töltelék, különleges mártás, elkészíteni mégsem különlegesen nehéz. Oda kell figyelni persze, de megéri!

» részletek

Baconos harcsafalatok nyárson paradicsommártásal, grillezett padlizsánnal

Ha meglátják az afrikai harcsafilét, itt van hozzá egy újabb recept. Aki pedig a paradicsomot is szereti, biztos, hogy elcsábul. Pisti azt ígérte, nem kell izgulni, nem olyan nehéz.

» részletek

Salátakülönlegesség rosé borjúból

A hozzávalókból már látszik a thai-jelleg. Valóban tájjellegű, de nem kell érte messze földre elutazni, otthon is elkészíthető.

» részletek

Csípős bélszínlángos színes paprikás vörösbabraguval

Pisti és Zoli átvezették a lángos technológiáját a bélszínre. Látványos eredménnyel - ráadásul nem csak látványos, de finom is.

» részletek

Szarvasgerinc pirított erdei gombákkal, burgonyatócsnin

Vannak különleges napok, ünnepi alkalmak, amikor minden konyhában sürgő-forgó ember ki akar tenni magáért, legyen nő vagy férfi. Nos, az ilyen pillanatokra ad tanácsot a Mindennapi extra-rovat, most épp ezzel a tócsnis-szarvasos recepttel!

» részletek

Kibehh báránnyal töltve

Tamás és Pisti azt nem árulta el, hol látták ennek a receptnek az eredetijét, csak annyit mondtak, hogy várjuk ki a végét. Nos, kivártuk, és a háttércsapat nevében csak annyit mondhatunk: ezt ki kell próbálni!

» részletek

Zöldkagylók paradicsommal, fokhagymás bazsalikommal és sajttal sütve

Mind a Mit főzzünk ma?, mind pedig Pisti régóta dolgozik azon, hogy minél közelebb hozzuk az otthoni konyhához azokat az alapanyagokat, amelyek az elmúlt években jelentek meg tömegesen a hazai boltokban. Ilyen a zöldkagyló is. Nyúljunk hozzá bátran!

» részletek

Házibulikra, sós csiga: gombás tojással - sajttal, koktélparadicsommal, sonkával - parajos juhtúróval töltve

Valami apró finomságra lenne szükség, amit azért jó lenne, ha mégse a boltból hoznánk. Nos, itt a megfejtés. Egyéni, különleges. Igazi meglepetés!

» részletek

Szezámmagos bundában sült csirkemell friss salátával

Pisti és Zoli kedvelt alapanyagból dogozik ma: csirkemellből, ami mindennapos vendég a konyhákban. Mégis lehet egy-egy aprósággal mássá tenni, erre remek példa ez a recept!Vágjunk bele bátran

» részletek

Szójás pácban érlelt lazac, párolt jázminrizzsel

Egészséges és finom

» részletek

Mozzarellás bárányborda fokhagymás, chilis spagettivel

Jó étvágyat!

» részletek

Filézett csirkecomb kakkufüvesen, joghurtos körtesalátával

Egyszerű és divatos étel

» részletek

Vajhal citrusokkal sütve, grapefruitos friss parajsalátával

Egészséges és finom

» részletek

Szójás kacsamellcsíkok szalmazöldségekkel

Igazi keleti étel, kóstolja meg!

» részletek

Vendégváró marhahúsgombócok csípős szósszal

Jó étvágyat!

» részletek

Viharsarki húsgombócleves

Zahorán Adrienne receptje: egy igazi egytálétel

» részletek

Rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve aszalt paradicsomos ruccolával, parmezánnal

Izgalmas ízek egy különleges fogásban

» részletek

Pizza, ahogyan én szeretem: tejfölösen gombával és kolbásszal

Egyszerű és finom!

» részletek

Magos bélszín

Mai vendégünk a grillezés nagy kedvelője, Rákóczi Feri

» részletek

Roston sült harcsafilé, marinált zöldségekkel, tejszínes foghagymamártással

A március 26-i Mit főzzünk ma adásából

» részletek

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

Egy igazi mediterrán étel

» részletek

Joghurtos epertortácska kakaós piskótán, cornflakes-szel

Egy igazi trendi desszert kerül az asztalra

» részletek

Zöldséges pulykaragu, bazsalikomos burgonyapürével

Jó étvágyat!

» részletek

Erdei gombás kacsamell-ragu

A március 19-i adás étele

» részletek

Csirkemell pisztáciás kecskesajttal

Mai vendégünk sportoló, ezért olyan étellel kedveskedünk neki, amelyet a felkészülési időszakban is

» részletek

Csokoládés profiterols

A finom olasz desszerthez jó étvágyat kívánunk!

» részletek

Spenótos marhahússal töltött tésztabatyu

Ez egy sváb étel, Robi német tapasztalataiból szintén jól ismeri, bár az ötlet ezúttal Pistié volt

» részletek

Grillezett sertéskaraj köményes-káposztás rétessel

Március 12-ei receptünkhöz jó étvágyat kívánunk!

» részletek

Vadkacsamell almával, burgonyapürével

Gábor nagyon szereti a kacsát, ahogyan azt el is mondta. Nem titok: Robi is. A kacsa sütésének viszont vannak titkai, Gábor megkérdezi, Robi megválaszolja. Sőt, kitűnő ötletei Gábornak is vannak: egyezik-e a kettő? Meglátják, és reméljük, Önök is tanulnak belőle!

» részletek

Burgonyás palacsinta lazaccal, kaviárral

Robi ma megmutatja Sorelnek, hogy kerül egymás mellé egy különleges összetevő, mint a lazac és a kaviár, valamint egy egyszerű, mint amilyen a krumplis palacsinta

» részletek

Lime-os sertésszűz

Pisti és Robi tegnap bizonyították, hogy erősségük a desszert. De talán már Önök is tudják, hogy nemcsak ez: ma egészen más vizekre eveztek. Szűz és lime: ez nem citrom curryvel, ez bizony jó

» részletek

Ribizlis csokoládétorta mandulás piskótán

A desszert minden menü dísze, ez erre az édességre különösen igaz. Aki szereti a finomságokat, azt biztosan meghódíthatják vele, próbálják csak ki bátran

» részletek

Párolt csirkenyárs

Igazán egyszerű, és mondhatjuk azt, kedves étel ez. Könnyen, gyorsan megvan, mégis meghatározza a nap hangulatát

» részletek

Mogyorós-csirkés papardelle

Lévai Balázs kedvenc étele

» részletek

Sertésszűz kukoricatócsnin, avokádóval

Tavaszköszöntő ételünkhöz jó étvágyat kívánunk!

» részletek

Diós-kecskesajtos pulyka zöldséges rizzsel

Ínyenceknek készül a mai fogás

» részletek

Vajhal cukkinivel és koktélparadicsommal

Ez egy igazi legényétel: egy serpenyőben, gyorsan elkészíthető

» részletek

Töltött vöröskáposzta

A február 26-ai Mit főzzünk ma? receptje

» részletek

Zsályás-almás lazac mazsolás rizzsel

Érdekes és szokatlan ízharmónia! Próbálják ki!

» részletek

Póréhagymás sertéstokány zöldséges rizzsel

Egyszerűen elkészíthető, nagyon finom ebéd, vagy vacsora lehet.

» részletek

Töltött paprika kicsit másképpen

Egyszerűen gyönyörű! És milyen finom!

» részletek

Hátszín zöldborsópürével

Egyszerű, gyors és nagyon finom!

» részletek

Mézes, mustáros szűz papardelle-vel

Érdekes ízek, próbálják ki Önök is!

» részletek

Kínai csirke üvegtésztával

Gyors, finom, különleges!

» részletek

Kardhalnyárs (Izgara Kilic Sis Kebabi)

Nem hétköznapi, viszont nagyon finom!

» részletek

Narancsos sütőtökleves chilivel, valamint: túrófánk

Kiadós, finom ebéd!

» részletek

Bélszíncopf vargányával

Rendkívül finom, kicsit drága, de ünnepi alkalmakra kiváló!

» részletek

Gyümölcsös pulyka

Egészséges a sok gyümölcstől, finom a pulykahústól és tápláló a burgonyától!

» részletek

Marinált padlizsán csirkemellel, krutonnal

Nagyon mutatós, gyorsan elkészíthető, igen finom!

» részletek

Cukkinilepények, fokhagymás joghurtmártással (Kabak Mücveri)

Nagyon mutatós! Finom ebéd, vagy vacsora lehet!

» részletek

Zöldséges fogas fóliában

Nagyon gyorsan és nagyon könnyen elkészíthető.

» részletek

Hátszín gyöngyhagymás meggyel

Különleges ízek, gyönyörű színek! Ünnepi alkalmakra kiváló ebéd lehet!

» részletek

Paradicsomos zöldségszalma harcsával

Készítsék el Önök is ezt a finom halételt!

» részletek

Spárgás karaj rozmaringos mártásban

Mutatós, különleges, nagyon finom ebéd, vagy vacsora lehet!

» részletek

Csirke diópürében (Cerkez Tavugu)

Jó étvágyat kívánunk!

» részletek

Narancsos kacsamell

A január 29-ei Mit fözzünk ma? receptje

» részletek

Sertésaprópecsenye

Legényes étel a mai. Hogy mi is jelent az, hogy legényes? Egyszerű, mégis jó: gyorsan, egy serpenyőben, könnyen el lehet készíteni

» részletek

Ugandai fogas zöldségekkel

Kembe Sorel újabb kedvence

» részletek

Kacsacomb ánizsos, chilis szilvával

A január 24-ei Mit főzzünk ma? receptje

» részletek

Erdei kocka mézes joghurttal

A szerdai Mit főzzünk ma adásából

» részletek

Kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fou-fouval

Kembe Sorel kedvenc étele

» részletek

Pulykarolád szilvalekvárral és pármai sonkával

Szokatlan ízek, gyönyörű színek!

» részletek

Zsiványpecsenye juhtúrós puliszkával

Készítsék el, megéri!

» részletek

Töltött sertéstekercs tejszínes gombával

Aki a húst hússal szereti!

» részletek

Tőkehalfilé párolt spenóttal, burgonyával

Egészséges, finom, gyorsan elkészül!

» részletek

Párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal

Egyszerű és finom!

» részletek

Burgonyakrémleves avokádóval

Gyorsan megvan, egyszerű és finom!

» részletek

Kelbeszűz burgonyával

Nagyon finom, nagyon mutatós!

» részletek

Füstölt pisztráng mogyorókrémmel

Különleges, de nagyon finom!

» részletek

Csirkenyárs gyümölccsel és curryszósszal

Hús, ananász, narancs, kivi, csupa finomság és egészség!

» részletek

Vaddisznópörkölt rókagombás gnocchival

Vaddisznó és rókagombás, krumplis köret? Ez igen! Ínyenceknek kiváló ünnepi étel is lehet!

» részletek

Haltekercs zöldségben párolva, valamint: pozsonyi kifli

Készítsék el, kitűnő menü ünnepekre is!

» részletek

A nyertes étel: Ida néni tarjalevese

Ma a Hargita Népe és a Magyar Televízió "Nagymamáink fiókjából" című receptverseny nyertesének, Antal Mária Ida, Ida néni receptjét készítjük el.

» részletek

Aszalt szilvával töltött kacsamell burgonyafánkkal

A karácsonyi menű éke is lehet!

» részletek

Mangalica forró meggyel

Akár a karácsonyi menűsorban is megállná a helyét!

» részletek

Kapros zöldbableves fogasgombóccal

Egy pikáns zöldbableves!

» részletek

Tésztakéregben sült csirkemell brokkolival

Gyönyörű a szemnek, és az íze élmény! Elkészítése megéri a fáradozást!

» részletek

Birsalmás sertésszűz pármai sonkában

Egy finom ebéd, vagy vacsora lehet ez a különleges, de finom étel!

» részletek

Almás palacsinta

Kicsit másképp, mint megszoktuk, de így is nagyon finom!

» részletek

Parajos, ricottás canelloni

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető, ebédre is, vacsorára is kitűnő!

» részletek

Fokhagymával tűzdelt kacsamell aszalt szilva mártással

Gyönyürű, finom, kíváló fogás bármilyen ünnepre!

» részletek

Tormás-dijoni vadraguleves

Nagyon finom, különleges leves, ünnepi fogás is lehet!

» részletek

Sült hagyma szalonnasállal, rozmaringgal

Nagyon egyszerü, gyors, mutatós, előétel is lehet!

» részletek

Királyrák camparimártásban

Különleges ízek, étvágygerjesztő színek!

» részletek

Olajbogyó-krémleves szalámival, sajttal

Igazán különleges, próbálják ki!

» részletek

Édeskömény rakott karajjal

Sok zöldség kevés hússal és kész is a kitünő fogás!

» részletek

Darafelfújt ananászlekvárral

Egy különleges desszertet ajánlunk - próbálja ki!

» részletek

Parmezános sertésszűz paradicsomos tésztán

Nagyon egyszerű, nagyon mutatós, nagyon finom!

» részletek

Báránygerinc tésztában sült zöldbabbal

A fiatal, tejesbárányból készült ételek nagyon finomak!

» részletek

Cékla krémleves aszalt szilvával

Kicsit szokatlan ízek, de nagyon finom!

» részletek

Tésztában sült fogas

Egy nagyon finom halétel, készítsék el Önök is!

» részletek

Kínai kellel fektetett hátszín gyömbéres szójával

Különleges ízeket kedvelőknek ajánljuk!

» részletek

Sült oldalas másképp, narancsos, lime-os salátával

Teljes ízkavalkád egy nagyon finom ételben!

» részletek

Csirkenyárs diós parmezánbundában fóliás burgonyával

Különleges, finom és gyorsan elkészül!

» részletek

Brownie-piskóta

Szép is, finom is!

» részletek

Kaukázusi kefírben párolt harcsa hordóburgonyával

A hal mindig jó ötlet!

» részletek

Szalámis polenta

Előételnek és főételnek is elkészíthetik, mutatós, különleges!

» részletek

Lazacos gnocchi

Gyors, finom, egyszerű!

» részletek

A kacsamell és a cékla

Egy finom novemberi étel!

» részletek

Grillezett lazac, citromos-tejszínes julienne-zöldségekkel

Egyre inkább kedvelt halak egyike a lazac, készítsék el Önök is!

» részletek

Mini tekercstorta

Szép is, finom is, könnyen elkészíthető!

» részletek

Tandoori csirke indiai naankenyérrel

Ízében, illatában is hamisítatlan indiai étel.

» részletek

Mustos sertéssült zsemlegombóccal

A szüret, az ősz ízei, illatai!

» részletek

Grill juhsajt paradicsomágyon röstiburgonyával

Tallér, paradicsom, sajt: ebben a sorrendben, egymásra helyezve tálaljuk.

» részletek

Töltött kagylótészta

Óriás kagylótészta nem csak az olaszoknál, nálunk is egyre népszerűbb!

» részletek

Vodkás füstölt lazac pennével

Sajnos a vodka főzés közben elpárolgott!

» részletek

Egytál babos szűz

Egy igazi tartalmas, finom és mutatós étel!

» részletek

Sajttal, almával töltött kakukkfüves jérce burgonyapürével

Nagyon finom, nagyon különleges és még egészséges is!

» részletek

Almáspiskóta

Sok gyümölcs, kevés tészta, nagyon finom!

» részletek

Calvadosos csirke almával, burgonyalepénnyel

Francia ízek, illatok, és látványnak sem utolsó!

» részletek

Joghurtos hal kevert salátával

Egészséges és nagyon gyorsan elkészíthető!

» részletek

Zsályás sertésborda hagymás burgonyával

Akár ma ebédre is elkészíthetik!

» részletek

Szőlős, bazsalikomos mascarpone-krém babapiskótával

Egy igazán könnyű, őszi hangulatú desszert

» részletek

Körtével és camemberttel töltött palacsintabatyu, balzsamesszenciával

A palacsinta mindig finom, bármilyen formában, vagy töltelékkel is!

» részletek

Göngyölt harcsafilé, dijoni mustáros, gyöngyhagymás burgonyával

A hal egészséges és finom, pláne zöldségkörettel!

» részletek

Fetával és paprikával töltött kacsamell sült padlizsánnal

Tartalmas, finom ebéd, vagy vacsora ünnepnapokra is!

» részletek

Mustáros-túrós vagdaltlepény cukkinivel és karottán tálalva

Finom, gyors ebéd, vagy vacsora lehet!

» részletek

Gorgonzolás-diós csirkemell szélesmetélttel

Nagyon gyors és egyszerű! Különlegessé a dióolaj teszi!

» részletek

Rozmaringos sertéstekercs, almás savanyú káposztával

A savanyúkáposzta egészséges, finom, pláne egy kis husival!

» részletek

Pisztáciával tűzdelt csirkemell gyömbéres őszibarackkal, burgonyapürével

Nagyon gyorsan elkészíthető és nagyon finom!

» részletek

Laskagombás-kacsahúsos csuszatészta tejfölösen elkészítve

Gyorsan megvan, és a család biztosan szeretni fogja!

» részletek

Pisztrángfilé füstölt sonkával göngyölve, dióolajos friss salátával

Egy ilyen finom saláta mindig jó ötlet!

» részletek

Sertésszűz mustáros gombaraguval, szalonnás burgonya tócsnival

Tartalmas, finom, ünnepi ebéd is lehet!

» részletek

Fetával és parajjal töltött csirkemell, paradicsomos rizottóval

Szemnek, szájnak gyönyörűség!

» részletek

Csípős pulykagolyók paradicsomos spirellitésztán

Ne sajnálják az időt az elkészítéséhez, megéri!

» részletek

Mákos palacsinta eperraguval kínálva

Nem a megszokott ízekkel készült, de finom!

» részletek

Fejtett babpüré báránybordával

Őszi ízek ebédre, vagy vacsorára!

» részletek

Tengeri hekkfilé karalábé-burgonyasalátával

Gyors egészséges ebéd, vagy vacsora lehet!

» részletek

Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé

Sok zöldség és egy kevés hús! Fő az egészség!

» részletek

Csirkemellfilé borsköntösben sütve, őszibarackkal díszítve

Egészséges, finom és szemet gyönyörködtet!

» részletek

Sült burgonya medvehagymás pestóval, valamint desszertnek gyümölcsös palacsinta

PESTU, ahogyan azt eredeti liguriai dialektusban ejtik, annyit jelent, hogy szétzúzott

» részletek

Mit főzzünk ma? - Tonhallal töltött burgonya

Egyen halat, legjobb falat!
Az összes ételt elolvashatja, megnézheti, sőt a recept alapján elkészítheti!

» részletek

Málna sajtkrémmel pohárban tálalva, és joghurtos erdei gyümölcskosárkák

Rengeteg gyümölcs, egy kis édességgel!

» részletek

Ananászos csirkemell zöldségekkel, tésztával

A távol-keleti konyha hangulatát tükrözi

» részletek

Pulykacsíkok sült borízű almával és almás-diós palacsinta

A mai receptek főszereplője az alma!

» részletek

Ceruzababsaláta bélszínjavával

Sok-sok zöldség, és a bélszín, igazi csemege!

» részletek

Töltött tengeri haltekercs

Könnyű, gyors vacsora - Csikós Szilvi receptje

» részletek

Pangasius halfilé pirított burgonyával, spárgával, rozmaringgal

A pangasius - cápaharcsa - a délkelet-ázsiai tengerek (és országok) kedvelt finom húsú hala, a nyugat-európai konyhákon egyre népszerűbb, és elérhető nálunk is.

» részletek

Koktélrák burger

Kicsit egzotikus, de egészséges szendvics, fogyasszák jó étvággyal!

» részletek

Főtt marhafartő kenyéren

Jó szendvicsnek, uzsonnának, esetleg vendégváró falatoknak!

» részletek

Kacsamáj gombás hagymamártásban

Kacsamáj, gomba, petrezselyem! Csupa finomság!

» részletek

Töltött sertéskaraj

A rengeteg elkészítési változat mellé, íme egy újabb, próbálják ki, és küldjék el az Önök kedvenc receptjét a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Serpenyős, fűszeres bárányragu

Kicsit munkás, de nagyon finom étel, készítsék el Önök is!

» részletek

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal, roppanós salátákkal

A medvehagyma a fokhagymához hasonló ízű és illatú, de kevésbé erős aromájú gyógy-, és fűszernövény, erdőkben, ligetekben nagy telepeket alkot.

» részletek

Töltött kenyér burgonyával

Finom krémes töltelék, ropogós baguette! Gyorsan elkészül és igazán finom!

» részletek

Laskagombás csirkecomb salátával

Gomba, csirke, saláta! Egészséges, finom, gyors!

» részletek

Roppanós zöldségekkel készített nyúlragu

A nyúlhús egészséges, finom. Bár sokan nem szeretik, azért próbálják meg, lehet, hogy ez az elkészítési mód kedvező lesz szájnak szemnek egyaránt!

» részletek

Extrudált Mátyás heringfilé

Gyors, könnyű vacsora!

» részletek

Töltött sertésrolád Madagaszkár-módra

Ehető virágokkal díszítve! Próbálják ki!

» részletek

Beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán

Hús nélkül is főzhetünk finomat!

» részletek

Spárgával töltött pulykarolád

A spárga egészséges, finom étel, sokféleképpen elkészíthető és most szezonja van!
Szabó Judit kollégánk receptje!
Küldje el Ön is receptjét a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Göngyölt nyárs

A mai ételt kint a szabadban, de termszetesen rossz idő esetén a konyhában, serpenyőben is elkészíthetik.

» részletek

Zöldséges hamburger bárányhússal

Kicsit másképp!
Küldjék el Önök is receptjeiket a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Spanyol fűszeres sertéstarja

Szinek kavalkádja! Finom, gyors vacsora lehet!
Küldjék el Önök is receptjeiket a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Medvehagyma krémleves és tagliatelle medvehagymával

A két receptet Horváth Szilárd kollégánktól kaptuk.

» részletek

Kacsamell sok-sok narancsfilével

Nagyon jól hangzik!
Küldjék el Önök is receptjeiket a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Fogasfilé Acapulco módra, és meleg gyümölcssaláta

Gyümülcs gyümülccsel, no meg egy kis hal!

» részletek

Sült-főtt marhafartő mustárral és zöldségekkel

Könnyű, húsvét utáni étel, próbálják ki!

» részletek

Tengeri halfilé mandulaköntösben mézes fűszermártással, sült padlizsánnal

Bényi Ildikó egyik kedvenc receptje, Önöknek is ajánljuk!

» részletek

Csirkecomb Marica grófnő módra

Legyen az Önök kedvence is, készítsék el és írják meg véleményüket a recept@mtv.hu e-mail címre!

» részletek

Rántott zeller szezámpanírban sajtmártással, desszertnek pedig túrógombóc

Készítsék el, meglátják zöldségből is kitűnő, ízletes étel készíthető a megszokottól kicsit eltérő módon! A túrógombóc pedig önálló ételként is megállja a helyét!

» részletek

Sertéskaraj döröskei módon

Nézzék ezt a gyünyörűséget! Finom, gyors vacsora, próbálják ki!

» részletek

Sertésjava nem mindennapi módon

Nagy Tünde receptje

» részletek

Olasz haltál

A tenger gyümölcsei egészségesek, finomak, ha tehetik egyék minél többször!

» részletek

Füstölt libamell-szendvics, roston sült zöldségekkel

Pillanatok alatt elkészül, egyszerű, szép és finom!

» részletek

Kukoricapehelyben sült csirkemellfilé spagettivel, paradicsommártással

Dr. Szentmiklósi Péter receptje! - Készítsék el Önök is, jó szívvel ajánljuk!

» részletek

Halfasírt meleg endívia salátával, zöldfűszeres majonézzel

Akár előételnek, akár főételnek választják, mindenképpen finomat készítenek!

» részletek

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal

Egy serpenyős, ami gyors is, finom is!

» részletek

Rókagombás serpenyős

Nagyon egyszerű, gyönyörű és gyorsan elkészíthető!

» részletek

Töltött fóliás borda padlizsános rizzsel

Mit főzzünk ma? - Ezt a finom ételt tavaly szeptemberben készítette a mesteszakács, Önök készítsék el ma, megéri, nagyon finom és látványnak sem utolsó!

» részletek

Fokhagymás sertéstarja

A receptet Csete Beáta kolléganőnk ajánlotta a shéfnek! Finom, egészséges és látványnak sem utolsó!

» részletek

Töltött borjújava tésztával

Tegnap is borjú, ma is borjú? Igen, mert egészséges, mellesleg finom, látványnak sem utolsó fogások készíthetők belőle.

» részletek

Borjújava ínyenc raguval

...gyöngyhagyma, az olívabogyó, és természetesen a hús... Biztos siker minden inyencnek!

» részletek

Káposztás tésztával töltött kacsa

A káposztás tészta sem utolsó, de kacsával különlegesen finom! - A tölteléket a kicsontozott kacsába betöltjük, majd sütőben pároljuk, végül készre sütjük. Főzzön együtt Tóth Endre mesterszakáccsal!

» részletek

Báránybordák roston sült cukkinivel, tzazikivel

Egy cseppnyi Görögország! A báránybordákat vajon megsütjük. Visszamaradt zsíradékában fokhagymát pirítunk, karikára vágott cukkinit, sót, borsot, balzsamecetet adunk hozzá.

» részletek

Pulykamell sárgarépalepényen tálalva

Gyönyörő színek, finom ízek! Biztos siker az egész családnak.

» részletek

Töltött sertésborda görögsalátával

Dombovári Gábor receptje

» részletek

Csukapörkölt túrós csuszával

Ez fantasztikus!

» részletek

Pulykapuding

Gyors, finom vacsora!

» részletek

Gombás vagdalt sült burgonyával, cocktail szósszal

A szinek és ízek kavalkádja!

» részletek

Havannai lencse gyümölcsökkel

Karibi hangulat Demény Rózsa receptjével

» részletek

Sertésszűz libamájjal, gombával

Nemes összetevőkből egy kis finomság!

» részletek

Mit főzzünk ma? - Sajtropogós

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető!

» részletek

Egész sült csirke sajttal töltve

Finom a sült csirke, de sajttal töltve még jobb!

» részletek

Horváth Szilárd oldalasa vietnámi módon

Pikáns ízeket nemcsak magyarosan lehet...

» részletek

Balatoni pontyfilé nyárson sütve majonézes tésztasalátával

Csak a hozzávaló soféle, pillanatok alatt elkészül!

» részletek

Mogyorós pulykacsíkok póréhagymás rizzsel

Látványos, különleges, finom!

» részletek

Fetasajttal töltött csirkemell, olívás padlizsános rizzsel

Görögös ízek, finom hozzávalókból!

» részletek

Fűszeres csirkemáj zöldséges rizzsel

Sokáig ne várjon, készítse el mielőbb!

» részletek

Nyúlnyárs csicseriborsóval

Tavaszinak tartott, nyúlból készült fogásokat ritkán készítünk, pedig nagyon finom!

» részletek

Sonkás-sajtos karfiol csőben sütve

Gyors, könnyű, finom ebéd, vagy vacsora!

» részletek

Vegyes tokány petrezselymes-vajas rizzsel

Még késő este is gyorsan elkészíthető és nagyon finom!

» részletek

Fogas Orly-módon Waldorf-salátával

Ne csüggedjenek, kicsit macerás, de nagyon finom!

» részletek

Húsgombóckák sütve-főzve baguette-tel

Távol-keleti ízek, akár farsangi bulira is!

» részletek

Göngyölt csirkemellfilé cukkinivel és sárgarépával

Csupa egészséges finomság!

» részletek

Nyírségi gombócleves

A hosszú és hideg téli napok forró étele lehet ez a tartalmas finom leves!

» részletek

Narancsos-zelleres rákragu töltött cukkinivel

Szemnek is szép, szájnak meg jó!

» részletek

Pulykasteak mézes gesztenyével, gyömbéres rizzsel

Ha a pácoláson túl vagyunk, gyerekjáték az egész!

» részletek

Tengeri hekkfilé sütőtökpürével

A hal mindig jó ötlet!

» részletek

Mustáros rostélyos

Kár lenne az étrendünkből kihagyni, főleg a marhahús nemesebb részeiből, hátszín, bélszín, comb, készített ételeket!

» részletek

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

Aki a halat szereti...

» részletek

Narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj

Gyönyörű színek, finom ízek!

» részletek

Olívás, fűszeres spagetti

Igazi olasz étel, egyszerű és nagyszerű

» részletek

Bőrös süldőborda almás kelkáposztás tésztával

A bordákat pácolás után lassú tűzön süssük!

» részletek

Mit főzzünk ma? - Csirkemell narancslikőrös gyümölcsökkel, mandulás rizslepénnyel

Vendégváró étel, egzotikus ízekkel!
Az összes ételt elolvashatja, megnézheti, sőt a recept alapján elkészítheti!

» részletek

Mit főzzünk ma? - Báránygerinc capris tésztával

A hús pácolását egy nappal előbb kell megcsinálni, hogy finom legyen!
Az összes ételt elolvashatja, megnézheti, sőt a recept alapján elkészítheti!

» részletek

Bőrös süldősült fügés savanyú káposztával

Káposzta és füge?! Próbálják ki!

» részletek

Milánói borjúbordák

Készítsék el! Megéri!

» részletek

Fogasfilé csigával

Mi szem-szájnak ingere...!

» részletek

Pulykamáj körtével, vörösborral

A mai ételben a legizgalmasabb dolog a mártás

» részletek

Bárányvagdalt babsalátával

Látványnak sem utolsó!

» részletek

Töltött pulykamell sajtos sült krumplival

A pulyka mindig jó ötlet!

» részletek

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

A kagylóragut pirított fehérkenyérrel tálaljuk.

» részletek

Diós burgonyalepény túrós almával

Hogy igazán különleges legyen, ízesítsük zöldcitrommal!

» részletek

Lencseleves és lencsesaláta

2006. január 3.

» részletek

Balatoni fogasfilé lencsés sütőtökágyon

Szezámolajjal finomítjuk, és természetesen pirított szezámmaggal díszítjük!

» részletek

Őzgerincfilé fügés lilakáposztával

Amikor a hús közepe picit még piros, azaz rosé, az őz szerintünk így az igazi

» részletek

Hagymás rostélyos és diós-mazsolás palacsinta

Külön,külön is finom, de egymás után fenséges

» részletek

Különleges sajtos tészta sült sonkával és sült alma

Ha belepirítják a majorannát a vöröshagymába, még finomabb lesz!

» részletek

A mi ünnepi karácsonyi fogasfilénk

Feltétlenül meleg tányérra tálaljanak!

» részletek

Pulykamell kimondottan karácsonyi módra készítve

Készülünk az ünnepekre, karácsonyi hangulatot idézünk

» részletek

Ünnepi rántott pontyfilé kétféleképpen

Praktika: Ha pár nappal a felhasználás előtt megveszik az élő halat, azt javasoljuk, hogy úsztassák, így a hal húsa kitisztul, megszűnik a halastavakban nevelt halak iszapos íze

» részletek

Ica mama házi nyúlvadasa zsemlegaluskával

Ica mama, Szűcs Attila édasanyja

» részletek

Kacsacomb gyöngyhagymás körtével, szilvával sütve

Tálaláskor a gyümölcságyat "terítsük le", rá a kacsát, mellé a pirított burgonyát.

» részletek

Csirke báránnyal nyárson sütve fokhagymás rákraguval

Javaslunk kézmosót is tenni az asztalra, egy kis citromos vizet.

» részletek

Karácsonyi finomságok

Ezúttal nem sütni fogunk, hanem különböző, igen egyszerűen elkészíthető finomságokat mutatunk be, ezeket a téli szünetben vagy hétvégén együtt is elkészíthetik a gyerekekkel.

» részletek

Luca-napi csirkemell

Kis széket ne felejtsék el elkészíteni!

» részletek

Velővel töltött sertésborda ecetes szilvával

Köretnek póréhagymás rizst adunk

» részletek

Csirkemell szezámköntösben sütve chilis ananásszal

Méz, ananász, szezámmag, chili....
Csak jó lehet!

» részletek

Kolbászos karácsonyi káposztaleves, valamint narancsos palacsinta

Ezt a levest Szlovákiában karácsonykor szokták fogyasztani.

» részletek

A Mikulás kedvenc kacsája

Köretnek rozmaringos burgonyát készítünk, aszalt szilvával, petrezselyemmel díszítjük

» részletek

Törökparadicsom ünnepélyesen - szójacsírával

2005. december 2.

» részletek

Fügével töltött csirkemellfilé sajtos paradicsommal tálalva

2005. december 1.

» részletek

Gesztenyével és sonkával göngyölt csirkecomb mandulás pórés rizzsel

2005. november 30.

» részletek

Káposztás sertés káposztával

2005. november 29.

» részletek

Rolád tengeri halfiléből

2005.november 25. péntek:

» részletek

Sütőtökjoghurton kínált vagdalthúslepény

2005. november 23. szerda

» részletek

Burgonyaszendvics sült pulykamellel

2005. november 22. kedd

» részletek

Körtekéregbe rejtett hátszín sültburgonyával és kelkáposztával

2005. november 18. péntek

» részletek

Novemberi grilltányér

2005. november 17. csütörtök

» részletek

Kapros káposztaleves, valamint: almás palacsinta

2005. november 16. szerda

» részletek

Csirkebecsinált laskagombával, paprikás tésztával

2005. november 15. kedd

» részletek

Pisztrángtojás pohárban, desszertnek grillezett gyümölcsök

2005. november 11. péntek

» részletek

Ízes sertés kenyérrel tálalva

2005. november 10. csütörtök

» részletek

Kelkáposztarolád vargányával, tormás mustármártással

2005. november 9. szerda

» részletek

Pulykacomb egészben sütve, csípős, paradicsomos babraguval, sült burgonyával

2005. november 8. kedd

» részletek

Őzgerincfilé roston narancsmártásban

2005. november 4. péntek

» részletek

Csirkesnack sült rizzsel

2005. november 3. csütörtök

» részletek

Sárgarépa-sütőtökleves narancslével, zöldborssal, desszertnek pedig: kókuszfánk

2005. november 2. szerda

» részletek

Borjúsült ragu fügével, vargányagombával

2005. október 28. péntek

» részletek

Halchips rizzsel

2005.október 27. csütörtök

» részletek

Kölesleves csiperkegombával, valamint meglepetésként: rántott zsemle

2005. október 26. szerda

» részletek

Borsostokány pásztortarhonyával

2005. október 25. kedd

» részletek

Fácánragu erdei gombákkal, kelkáposztával

2005. október 21. péntek

» részletek

Borjúsült meleg sütőtökkel, pirított mákkal

2005. október 20. csütörtök

» részletek

Vargányagomba diós burgonyalepényen

2005. október 19. szerda

» részletek

Töltött borda padlizsános, krumplis lecsóval

2005. október 18. kedd

» részletek

Szardíniás szendvicsek

2005. október 14. péntek

» részletek

Borjúragu erdei gombákkal, csőtésztával

2005. október 13. csütörtök

» részletek

Spagetti egyszerűen, sajtkészítés

2005. október 12. szerda

» részletek

Tojáspaprikás zöldséges galuskával

2005. október 11. kedd

» részletek

Paprikáskrumpli csengőhegyi módra

2005.október 7. péntek

» részletek

Tejszínes lazacragu roston spenótos raviolival

2005.október 6. csütörtök

» részletek

Töltött szőlőlevél borjúhússal

2005.október 5. szerda

» részletek

Csirkecsíkok sárgadinnye-paradicsomsalátán

2005.október 4. kedd

» részletek

Zöldséges rizzsel töltött paprika

2005. szeptember 30. péntek

» részletek

Sertésborda roston mustban párolt szilvával gányicával

2005. szeptember 29.csütörtök

» részletek

Fogasfilé roston, gombával és szőlővel

2005. szeptember 28. szerda

» részletek

Szüretelők szarvaspörköltje majorannás burgonyával (10 főre)

2005. szeptember 27. kedd

» részletek

Szőlővel sült csirkemell

2005. szeptember 23. péntek

» részletek

Szeptember legjobb erdei gombái zsemlegombóccal

2005. szeptember 22. csütörtök

» részletek

Sertésfilé nyárson sütve rókagombával, sárgadinnyével

2005. szeptember 21. szerda

» részletek

Tonhallal töltött paprika fokhagymamártással

2005. szeptember 20. kedd

» részletek

Őzgerincfilé roston, házi pácolt körtével

2005. szeptember 16. péntek

» részletek

Vagdalthúslepény burgonyalepénnyel, szőlővel

2005. szeptember 15. csütörtök

» részletek

Inkák aranya tejszínes zöldségekkel

2005. szeptember 14. szerda

» részletek

Bevezető a műsorhoz

Tóth Endre mesterszakács és csapata keddtől - péntekig délelőtt 11.30-kor a Napi Mozaikban főz

» részletek

Copyright © 2007 - [ MTV Zrt. ] - Minden jog fenntartva.